Bejelentés


Fogfehérítés Egészséges fehér mosolyt mindenkinek!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Fogfehérítés

Fogaink színe sok tényezőtől függ. A legfontosabb, hogy milyen géneket örököltünk. Ezt módosíthatják egyes gyógyszerek, mint például az antibiotikumként adott tetraciklinek, a túlzott dohányzás és a tea ill. kávé fogyasztás sem tesz jót. Az idő előrehaladtával a fogainkban lejátszódó élettani folyamatok, szintén sárgítják a fogszínt.

Fogaink színén alapvetően csak vegyi úton tudunk változtatni. Olyan anyagot kell felvinni a fogak felszínére, ami reakcióba lép a zománccal és a dentinnel. Érthetőbben fogalmazva, oxigén molekulák beépülésével megváltoztatjuk a kemény szövetek fénytörését, vagyis kifehérítjük a fogakat.

Ez történhet rövid idő alatt, akár háromnegyed óra,  vagy két hét alatt. Az előbbit csak rendelői körülmények közt lehet végezni, míg az utóbbi otthon is elvégezhető.

A rendelői fehérítés egyik változata, amikor a fehérítő anyagot erős kék fénnyel aktiváljuk, így növelve a hatásfokot és gyorstva az eljárást.


Üzenetküldés
Kedves Doktor Úr! Az alábbi kérdésre szeretnék választ kapni:

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!